2021-02-24 08:27:49• hírek • Bede Emőke

Két család maradt fedél nélkül egy tűz miatt. Segítsünk nekik!

Hétfő éjszaka tűz pusztított egy sárközújlaki házban, melyben két család, egy testvérpár és egy hatgyermekes édesanya élt együtt – hívta fel figyelmünket az esetre a Szatmár.ro egyik olvasója.

A lángok teljesen felemésztették a szegényes életkörülményekről árulkodó épületet, ma már épp csak a falak jelzik, hogy ott néhány nappal ezelőtt még valakik otthona volt. Sajnos azonban a tűz nem csak a házat tette teljesen lakhatatlanná, hanem személyi sérülést is okozott: a testvérpár egyik tagja az elszenvedett sérülések nyomán kritikus állapotba került, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják.


A hatgyerekes édesanya rendelkezik számlaszámmal (RO18CECEB00008RON1318710, számla tulajdonosa: Tîrnoveanu Ana Maria), így mindazok, akik lehetőségeikhez mérten támogatni szeretnék a földönfutóvá vált család talpra állását, pénzadománnyal megtehetik ezt. Banki átutalásra a testvérpár esetében egyelőre nincs lehetőség, viszont személyesen is el lehet juttatni a nekik szánt felajánlásokat. Címük: Sárközújlak, Zorilor uca, 16. szám.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: